Salam, sejak iPad2 dah berjaya saya Jailbreak sendiri, melalui Jailbreak.me dan meginstall (Installous) melalui Cydia, kerja saya asyik mengadap iPad nie je, hehee. Terlalu banyak Apps menarik, jangan tak tahu yang berbayar pun saya boleh dapat free melalui Installous, antara satunya yang menarik iaitu (MyNetDiary) Diary Diet Online Via iPad2 Apps, screen shoot bawah nie.

20110811-060909.jpg

MyNetDiary adalah sebuah diary online berkenaan progress diet, memang menarik tau, siap ada plan diet, menu, target berat nak turun, excercise, semualah yang detail siap dengan graf bagai, hehe, senanglahkan memudahkan keje, tak perlu nak tulis-tulis dah, refer je apps nie, lengkap betul, tinggal saje kita masukkan update setiap hari, lain-lain dia kira sendiri apa yang patut dan apa yang ada dalam apps tu.

.

– Hope Apps nie dapat membantu ^.^

.

Sent From My iPad2