Noraniza Idris Berkahwin 1 Oktober 2011 Ini?

yanmie 34

Salam, baru terbaca di murai.com.my yang mengatakan Noraniza Idris Berkahwin 1 Oktober 2011 Ini, eh betul ke? kalau betul tahniahlah yea, hehehe. Dikhabarkan jugak majlis perkahwinan tersebut akan dilakukan secara besar-besaran di Johor Bahru, dan dia juga akan memaklumkannya sendiri kepada pihak media.

noraniza idris

Bakal suami Noraniza Idris merupakan seorang alhi perniagaan, beliau sering kali sebelum ini dilihat menemankan Noraniza Idris dalam beberapa acara hiburan yang dihadirinya.

– Tahniah ^____^

34 thoughts on “Noraniza Idris Berkahwin 1 Oktober 2011 Ini?

  1. pasal prkahwinan kak ani,x perlu kita bincang tnp kehabisan,yg amat pminat setianya sprti sy,ign tau bila lagi kak ani akan kembali brgiat dlm dunia etnik pop yg unik ni……rindu sgt suara kak ani,mogaan beliau lekas kembali brjuang lg dlm seni pop etniknya,ok……?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Puding Karamel

Semalam buat Puding Karamel, ini kali ke 5 kot buat, alhamdulillah sampai dah hafal resepinya, resepi asal ambil dari blog anak teruna Amir pemilik OhMalaysia.com, sebelum nie dah pernah entry jugak kat SINI. Alhamdulillah saya dan keluarga memang suka makan Puding Karamel nie. Comot sikit puding karamel nye, hehehe ^____^ . – […]

Subscribe US Now