Comments

  1. kalau sebuah kereta yg nk menyimpang keluar ambil masa 2 minit la at least utk study smo signboard ni, kalau kita kereta yg ke 5 di belakang, dah 10 minit dok dlm line nk kluar dari simpang. huhu

  2. Byk dh simpang yang ada papan tanda bersepah macam ni..geng bandaraya ni buat apa pun tak tau. papan tanda untuk menyenangkan orang tp kalau dah macam ni orang pun tak senang nak baca

Leave a Reply

Your email address will not be published.