Artwork : Arah

Salam, sejak akhir-akhir nie mata asik suka nak pandang gambar-gambar cantik, haishhhh bosan je google gambar-gambar cantik, paling tak tahan bila lepak fotomedia.com.my fuhhhh…fuhhhh berjam-jam juga lepak sana heeee, lepas nie nak buat entry khas untuk Artwork, untuk kepuasan sendiri, nak uji sejauh mana saya boleh menghasilkan Artwork yang cantik dan unik (unik lah sangat konon) HAHAHAHA.

jengka

Venue : Simpang Ke Bandar Jengka

.

– Bosan, bila nak dapat DSLR nie ^____^

Comments

  1. You actuially make it seem so eas with your presentation but I finmd this matter to be really something that I think
    I would never understand. It swems too complicated and very broad for me.

    I am looking forward for your next post,I’ll try too get the hang
    of it!

    Heree is my web-site michael kors outlet

  2. Saya sebelum Raya tempoh hari ada ambil Canon DSLR 600D memang sesuai untuk entri level macam saya. Gambar-gambar Raya di blog semuanya diambil dengan mengunakan kamera ini.

      1. @yanmie, Mengenai harga tidak dapat diberitahu sebab sensitif sedikit :-). Lagi pun model saya ambil ada HD jadi tidak perlu beli video cam dan memori saya dapat 8G.

        Kalau model lama yang rekod videonya HD iaitu 550D. Terpulang kepada selera masing-masing ada yang suka Canon atau Nikon. Model saya beli adalah 600D adalah “love at 1st sight” ha..haa…

  3. kalau ikut earning setiap bulan tu dah boleh dapat sangat dslr..tapi kalau nak tunggu yang free..kena join kontes lah..hihi..

  4. lepas ni boleh la angkat d90 dan belajar2 amik gambar pastu join contest diorang, tajuk skrg dkt fotomedia tu ialah : rak

    hehe cepat angkat baru boleh geng, smlm jumpa azman umah kakjie dia guna sony hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.