Gambar Perkahwinan Eira Syazira Dan Azad Jazmin

Salam, tahniah buat pengantin baru iaitu Eira Syazira dan Azad Jazmin yang baru sahaja menamatkan zaman bujang mereka pada jumaat 16 Sept 2011, majlis pernikahan mereka berlangsung kira-kira pukul 8.50 malam di kediaman keluarga Eira Syazira di Putrajaya. Layan Gambar Perkahwinan Eira Syazira Dan Azad Jazmin.

Gambar Perkahwinan Eira Syazira Dan Azad Jazmin

Eira menerima Mas Kahwin sebanyak RM300 manakala wang hantaran dirahsiakan dengan persetujuan kedua-dua pihak. Eira juga turut menerima sembilan dulang hantaran seperti, jam tangan, beg tangan, kasut, cincin, sirih junjung, minyak wangi, sejadah, Al-Quran, dan iPad, manakala Azad mendapat 11 hantaran seperti, minyak wangi, Al-Quran, jam, baju Melayu, set penjagaan diri, kemeja, sejadah, kasut, coklat, cincin, sirih junjung dan jersi dan topi jenama Chelsea.

Gambar Perkahwinan Eira Syazira Dan Azad Jazmin

Majlis Resepi Eira Syazira akan diadakan pada 17 November dan majlis disebelah Azad pula pada 26 September di Pulau Pinang, mereka berdua akan berbulan madu di Bali, Indonesia.

– Tahniah ^___^

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

27 thoughts on “Gambar Perkahwinan Eira Syazira Dan Azad Jazmin”

  1. oooo… jadi jugak depa kahwin no… patutlah ada orang dok cari gambar azad kat blog cheq… ketinggalan sungguh lah haih… Tahniah la buat depa… semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

Leave a Reply

Your email address will not be published.