Gambar Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Nazirah Ayub

Salam, wah dah selamat dah nabil kan, selamat menikah dengan Nazirah Ayub yang juga bekas Pramugari AirAsia, dengan 2 kali lafaz di Masjid Tuanku Mizan, di sini, selepas solat Asar kira-kira pukul 5.15 petang, Jumaat tadi. Layan dulu bawah nie Gambar Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Nazirah Ayub, gambar lain nanti saya update kemudian yea.

gambar perkahwinan nabil dan nazira

Zira  menerima mas kahwin sebanyak RM300 dan sebentuk cincin bernilai RM5,000 manakala wang hantaran sebanyak RM15,000 serta tujuh dulang hantaran, antarnya adalah duit hantaran, sirih junjung, kasut, “playbook”, alat solek, pewangi dan manakala Nabil pulak menerima sembilan dulang hantaran iaitu coklat, kasut, “PlayStation 3”, I-pad, sejadah, cincin dan sirih junjung.

gambar perkahwinan nabil dan nazira

gambar perkahwinan nabil dan nazira

Untuk majlis resepsi mereka nanti, ianya akan diadakan secara serentak pada ahad ini di I-City Shah Alam yang berkonsepkan “Fairy Tale” dan persandingan dalam taman.

– Tak sabar nak tengok gambar kahwin Nabil dan Nazira yang berkonsepkan “Fairy Tale” ^____^

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

23 thoughts on “Gambar Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Nazirah Ayub”

  1. tahniah ats pembinaan masjid nih….huhuhu……tapikan ,lain yg kene peluk dalam tv lain yang di kahwin …huhhuhuh…kesian yang 1 lagi kan…hmmm

Leave a Reply

Your email address will not be published.