Jiwa Dan Lara Samarinda TV3

yanmie 20

Salam, tak sabar nak tunggu 13 september ini, bukan sebab Peperiksaan UPSR 2011 yea, nie sebab Drama Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 akan mula bersiaran, tengok promo drama ini macam best je, pelakon hero malaya Aaron Aziz pun ada berlakon, beliau merupakan hero utama drama ini disamping heroinnya Neelofa serta beberapa lagi pelakon lain iaitu Faezah Elai dan Fauzi Nawawi.

jiwa dan lara tv3

Drama ini mempunyai 26 episode yang diarahkan oleh pengarah Heykal Hanifah (Bakal suami Faezah Elai), sinopsis Jiwa dan Lara nanti update kemudian yea. Tapi saya rasa drama nie pasti best sebab ada Aaron Aziz tu, Neelofa pulak no komen sebab belum pernah tengok dia berlakon lagi.

Sama-sama kita nantikan siaran drama ini bermula 13 september ini setiap pukul 10.30 malam selasa hingga khamis.

– Batuk Selsema 🙁

20 thoughts on “Jiwa Dan Lara Samarinda TV3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Beli Topup Handphone atau SimPack kena Bayar Cukai 6%!

. Update 12/9/2011 – Cukai 6% Di tangguhkan -KUALA LUMPUR: Syarikat telekomunikasi (TELCO) bersetuju menangguhkan kutipan cukai perkhidmatan enam peratus daripada pengguna prabayar sehingga perbincangan semula dengan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM). Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim, berkata antara cadangan yang dibincangkan bersama TELCO […]

Subscribe US Now