Live Malaysia Vs Jepun 2011 – Siaran Langsung Di Astro Dan TV2

Salam, jangan lupa petang ini untuk menyaksikan perlawanan bola sepak pusingan ketiga bagi kelayakan Sukan Olimpik 2012 Zon Asia diantara Malaysia menentang Jepun, perlawanan ini akan disiarkan secara langsung melalui Astro Arena 801 dan juga RTM2. So jangan lupa yea untuk menyaksikan Live Malaysia Vs Jepun 2011 – Siaran Langsung Di Astro Dan TV2 yea. Tak perlu live streaming heeeee sukeeee ^_____^, Keputusan perlawanan Malaysia Vs Jepun akan saya update kemudian disini.

malaysia vs jepun

Semestinya ramai peminat bola sepak yang ternanti-nanti untuk menyaksikan perlawanan bola pasukan bawah 23 tahun yang dibimbing oleh Ong Kim Swee. Bagi Penjaga Gol pula, Khairul Fahmi masih diberikan kepercayaan untuk menjalankan tugas tersebut, hope KFCM dapat menjaga pintu gol dengan selamatnye heee ^____^, dan begitu juga dengan pemain yang lain, goooo…..gooooo Malaysia!!!

Senarai Pemain Skuad Olimpik Malaysia Menentang Jepun 2011

  • Penjaga gol: Khairul Fahmi Che Mat(Kapten) dan Mohd Izham Tarmizi.
  • Pertahanan: Mahali Jasuli, Mohd Fadli Shas, Mohd Muslim Ahmad, Mohamad Amer Saidin, Mohd Fandi Othman, Mohd Zubir Azmi, Izzaq Faris Ramlan dan Muhammad Syazwan Tajuddin.
  • Tengah: Wan Zack Haikal, Mohd Irfan Fazail, Wan Zaharulnizam Wan Zakaria, K. Gurusamy, Abdul Shukor Jusoh, Mohamad Faizal Abu Bakar dan Muhammad Nazmi Faiz.
  • Penyerang: Syahrul Azwari Ibrahim, A.Thamil Arasu, Ahmad Hazwan Bakri, Mohd Izuan Solahuddin
  • Lima pemain yang terpaksa digugurkan ialah Muhammad Zamir Selamat, Nazirul Naim Che Hashim, Mohd. Ferris Daniel Mat Nasir,Gary Steven Robbat dan Mohd Azrif Nasrulhaq.

Sama-sama kita saksikan perlawanan ini nanti dan mampukah Malaysia mencipta sejarah di Negara Matahari terbit ini?,

– Meh bagi ramalan gol yang korang rasa ^____^

Comments

  1. alooo kwan na. juruletih tu bukan raja gobal la. tapi raja lawak heeeee. guraou je jurulatih untuk malaysia bawah 23 tahun bukan raja gobal tapi Ong Kim Swee. arap2 ong tu bawa tuah krana ong tukan tuah hahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.