Salam, saya masih kurang sihat, laptop on awal pagi tadi tapi tak sentuh pun, last-last haziq offkan laptop hehe. Now alhamdulillah diberi sedikit kekuatan untuk mengupdate blog ini, entry ini dah agak basi sikit, entry yang sepatutnya saya publish 29 ogos yang lepas, dimana kami Terbang Bersama AirAsia Ke Sandakan untuk menyambut Hari Raya di Kampung halaman saya. Layan gambar jelah, sayang pula gambar yang ada tidak di abadikan disini ^___^.

lcct

Kaunter Informasi

lcct

fuhhh sesak, nasib baik dah boleh Air Asia Web Check In, tinggal lagi drop baggage je

lcct

En. hubby beratur untuk laluan scan baggage

lcct

Bosan menunggu ^__^

airasia

Flight Ak 5162

Boarding pass air asia

Boarding pass air asia

airasia flight

Flight pukul 5.50PM, so sampai ke malam duk dalam tu

lcct

kemain budak-budak nie buka lampu, kenkonon tengah membaca hehe ^__^

Ada banyak lagi gambar tapi tak transfer lagi dari smartphone en.hubby, kamera ada tapi duduk dalam beg, leceh pulak nak keluarkan, selain tu snap guna camera BB, kadang-kadang terfikir juga, kamera beli kemain mahalnye tapi tak berapa nak digunakan, sebab lebih suka snap dan upload ke Twitpic atau upload terus ke Facebook, senang!, cuma tulah kualiti gambar banyak beza nnggee~

– Masih Demam 🙁