Wordless Wednesday #22 – Makanan Dan Barang Jualan Dalam Flight AirAsia

Flight : LCCT – Sandakan AK5162

Date : 29-08-2011

Menu : 4 Milo UHT kotak, 2 KitKat kecik, keropok2, 1 Pancake, 1 Pizza (kecik cinonet) = RM 75++

menu airasia

Flight : Sandakan – LCCT Ak5169

Date : 03-09-2011

Menu : 4 Set Ayam Percik RM74.00 (so kira 1 set berapa), tapi takpe sebab sedap ^___^

menu airasia

menu airasia

menu airasia

menu airasia

menu airasia

.

– Melepas nak makan Nasi Lemak Air Asia, pergi balik pun tak merasa, habis -..-“

Comments

    1. @Denaihati, kalau kita takde masalah, anak2 yang masalah sebab biasa naik MAS memang makan free, so bila naik airasia dia pun ingat akan dapat makan free macam MAS tu, coz sblm nie mmg selalu naik MAS je πŸ˜€

    1. @cikmin, ha’ah memang banyak, tapi sayangnya cepat habis, so saranan yan kalau akak nak naik flight airasia better akak terus beli on9 menu yang akak nak, kami masa balik dr kl ke sdk kehabisan mknan, sudahnya berbuka dengan air, ngan mkanan ringan je πŸ™

Leave a Reply

Your email address will not be published.