Wordless Wednesday #22 – Makanan Dan Barang Jualan Dalam Flight AirAsia

yanmie 28

Flight : LCCT – Sandakan AK5162

Date : 29-08-2011

Menu : 4 Milo UHT kotak, 2 KitKat kecik, keropok2, 1 Pancake, 1 Pizza (kecik cinonet) = RM 75++

menu airasia

Flight : Sandakan – LCCT Ak5169

Date : 03-09-2011

Menu : 4 Set Ayam Percik RM74.00 (so kira 1 set berapa), tapi takpe sebab sedap ^___^

menu airasia

menu airasia

menu airasia

menu airasia

menu airasia

.

– Melepas nak makan Nasi Lemak Air Asia, pergi balik pun tak merasa, habis -..-“

28 thoughts on “Wordless Wednesday #22 – Makanan Dan Barang Jualan Dalam Flight AirAsia

    1. @cikmin, ha’ah memang banyak, tapi sayangnya cepat habis, so saranan yan kalau akak nak naik flight airasia better akak terus beli on9 menu yang akak nak, kami masa balik dr kl ke sdk kehabisan mknan, sudahnya berbuka dengan air, ngan mkanan ringan je πŸ™

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Wordless Wednesday #23 - Gambar Raya Sekeping Je

Satu-satunya gambar kami sefamily, payah nau nak amik gambar, anak ntah pegi memana, tak duk diam duk kat kampung nie, sudahnya ada gambar family sekeping nie je…sob…sob..tu pun tak clear, oklah ada dari takde ^___^ Venue : Rumah Mak Ayah Di Sandakan Sabah . – Hope raya haji nanti dapat […]

Subscribe US Now