Final Piala Malaysia 2011 – Terengganu Vs Negeri Sembilan

Salam, bahang Final Piala Malaysia 2011 semakin terasa, perlawanan antara Terengganu Vs Negeri Sembilan dijadualkan akan berlangsung pada pukul 8.45 malam ini 29/10/2011 di Stadium Shah Alam. Perlawanan ini juga boleh disaksikan secara langsung menerusi Astro Arena 801 dan menerusi LIVE Streaming di Blog saudara Zulkbo.com

piala malaysia 2011Bukan setakat perlawanan sahaja yang hangat, malahan insiden-insiden sebelum ini turut mencetuskan pelbagai isu antaranya bangunan FAM disimbah cat merah, laman web FAM juga turut menjadi sasaran untuk digodam dengan pelbagai kata-kata kesat dilaman tersebut berikutan isu harga tiket.

Hemm apa pun harapan saya semoga perlawanan malam ini berjalan dengan lancar, janganlah ada peminat bola yang menimbulkan ketegangan semasa dan sesudah perlawanan Terengganu menentang Negeri Sembilan pada malam ini.

Keputusan Final Piala Malaysia 2011 – Terengganu Vs Negeri

Terengganu 1 – 2 Negeri Sembilan
– Korang rasa negeri mana bakal menjadi  juara piala malaysia 2011 dan berapa gol?, jom kita main teka-teka heeee ^____^

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

13 thoughts on “Final Piala Malaysia 2011 – Terengganu Vs Negeri Sembilan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.