Gambar Perkahwinan Yasmin Hani Dan Shaarin

Salam, wah tahniah diucapkan buat pelakon Yasmin Hani dan Shaarin bekas pemain drum kumpulan Black Rose yang baru sahaja melangsungkan majlis perkahwinan mereka semalam 21 Oktober 2011 di Duchess Place Jalan Ampang, hanya dengan sekali lafaz Yasmin Hani sah bergelar isteri kepada Shaarin. Layan Gambar Majlis Perkahwinan Yasmin Hani Dan Shaarin.

gambar perkahwinan yasmin hani dan Shaarin

Yasmin telah menerima wang hantaran sebanyak RM32,000 berserta tujuh dulang hantaran iaitu cincin, sirih junjung, beg, set haruman, manisan, sejadah dan sebuah Al-Quran

gambar perkahwinan yasmin hani dan shaarinManakala pihak lelaki pula menerima sembilan dulang hantaran termasuklah cincin, sirih junjung, seutas jam tangan, set haruman, buah-buahan, manisan, kamera digital, sejadah dan sebuah kitab Al-Quran.

gambar perkahwinan yasmin hani dan shaarin

gambar perkahwinan yasmin hani ShaarinKlik untuk melihat gambar perkahwinan Yasmin Hani Dan Shaarin dari Ohbulan.com

Ini merupakan perkahwinan ke 3 bagi Shaarin, beliau mempunyai 2 orang anak iaitu Siti Narissa Edora, 25, dan Armand, 23, hasil perkahwinan pertamanya, beliau juga pernah berkahwin dengan pelakon Ida Nerina untuk perkahwinan keduanya tetapi tidak bertahan lama.

Mudahan perkahwinan kali ini berkekalan hingga hujung nyawa, semoga berbahagia.

– Tahniah, comel je dedua ^_____^

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

15 thoughts on “Gambar Perkahwinan Yasmin Hani Dan Shaarin”

  1. tahniah buat ysmin hani & suami doa drp oma agar perkahwinan ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat dan sentiasa aman damai sentiasa….AMIN

    SELAMAT PENGANTIN BARU

  2. tahniah kpd kedua mempelai…
    semoga bekekalan hingga hujung nyawa…
    anak pengantin lelaki dh besar, jgn jd mcm kisah #soffiya dah ler yer…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.