iPhone 5 Di Malaysia

Salam, yes seperti ura-ura yang kita dengar dan baca, 4 Oktober 2011 Apple akan melancarkan iPhone 5, majlis pelancaran iPhone 5 ini akan berlansung di Kampus Apple sendiri iaitu di Cupertino California pada pukul 10.00 pagi waktu sana, boleh baca di Sini. So bila pulak agaknya iPhone 5 Di Malaysia akan di bawa masuk yea?, pasti ramai pencinta gadget yang tidak sabar menanti iPhone 5 sampai di Malaysia.

iPhone 5 Malaysia

Gambar : mrdefinite.com

Agaknya berapalah harga untuk iPhone 5 nie ye?, seperti apa yang saya baca sebelum ini, dengarnya harga iPhone 5 ini tidak jauh beza dengan harga iPhone 4, so kalau macam tu iPhone 5 Malaysia pun tak jauh beza dengan iPhone 4 Malaysia juga heeee *berangan jelah*.

 

Baca juga yang nie :-

Apple iPhone 5 Release Date, Features: 10 Important Things to Know”

.

Dan pastinya ramai yang teruja untuk mengetahui spesifikasi iPhone 5 tersebut, kalau tengok video bawah nie, perghhhh mantap sungguh, tapi tak tahulah betul ke yang tu  iphone 5.

Apa pun sama-sama kita nantikannya nanti, kalau macam video kat atas tu lah, nak juga saya ada seketul macam tu, tapi confirm harga pun lebat -..-“

– Tetiba teringat kat  kat Remaja Malaysia Reka iPhone 4 – Timothy Lim ^_____^

 

Comments

  1. 2 hari lepas saya ada terbaca di engadget telah memberi khabar angin mengenai rupa bentuk iPhone5 yang baru tidak jauh beza dengan iPad2 cuma saiznya dikeciklan dan nipis

      1. @yanmie, insyaAllah murah rezeki dpt juga tu kak,saya psng niat beli iphone 3 masa tu x cukup duit xdpt bli dan thn lepas kebtulan ada duit lebih beli iphone 4 ,sbb phone lama kebetulan dah nak rosak.

    1. @azura, yang real punya belum release lagi, tak tahulah kalau betul nipis macam tu, sbab setakat nie iphone 5 masih lagi dirahsiakan, sama2 kita tggu pelncaran iphone 5 ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.