Salam, ok secara jujurnya yea saya nak buat pengakuan kat sini hehehe, sebenarnya saya suka baca blog yang kemas, yang tulisan pada entry di “Justify” kan, memang saya lepak lama kat blog tu, kalau tulisan tak justify saya rasa macam nak tegur je, “Eh setlah justify kat entry” hehe, tapi macam melampau pulak kan, so taknak lah tegur, nanti orang cakap bajet okeh je, kikiki so ikut suka masing-masing, tu sekadar pendapat dan pandangan mata saya je.

justify

Untuk PuanBee, cara untuk Justifykan tulisan pada wordpress, caranya mudah je pun, takperlu nak kusut-kusut kepala hehe, perhatikan gambar diatas, cuma perlu klik show/hide kitchen sink, dan kemudian barulah keluar gambar macam kat bawah nie.

justify entrySee nampak tak? semudah ABC gitu, diharap Puan Bee berpuas hati, nak explain tu senang sangat, tapi saja share kat sini untuk kawan-kawan yang lain, (untuk pengguna wp self hosted).

– Dengan Justify, confirm comel isi blog tu ^_____^