Kisah Lawak Aiman Di Kedai Gambar

Salam, baru nie kami ke kedai gambar untuk ambil gambar pasport Aiman untuk tujuan Daftar Kemasukan Ke Sekolah Rendah Tahun Satu Sesi 2013 dan Daftar Tahun 1 Sekolah Rendah Agama (SRA), pihak sekolah memerlukan 2 keping gambar berukuran pasport, so memandangkan gambar aiman yang dulu dah bagi kat Tadika, so kena ambil gambar lain lagi lah.

kedai gambar

Kebetulan kami gi Econsave Pandamaran, so singgah terus kedai gambar, sampai di kedai gambar macam biasalah amoi tu tanya, then cakap nak ambil gambar pasport untuk anak nak bagi kat sekolah, so amoi tu taulah kan gambar macam mana kalau sekolah nak tu. yang menariknya ada benda lawak, baca lagi kat bawah nie kahkahkah.

Time nak ambil gambar……………………

kedai gambar

Okeh cun dah duduk tu, tapi…….ada tapi nie…HAHAHAHA….

Aiman boleh pulak buat gaya macam nie, tengok bawah nie

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

aiman

Peace kikikiki

Adakah patut dia boleh buat gaya peace tu time nak amik gambar pasport???, apa lagi AMoi tu cakap macam nie, “Adik jangan, tak boleh macam tu, nanti cikgu marah” kahkahkahkahakah, Amoi tu tergelak sambil amik gambar dia, apa lagi Aiman tersipu-sipu malu, uhukkk sian anakku, ni lah kalau dah selalu amik gambar hahaha.

kedai gambar

Hasil gambar pasport, hehehe sib baik Aiman pandai cover malu, kalau tak sure tak nak bergambar, hahaha

.

– Duk dalam kereta bergelak dengan suami, Aiman nie buat lawak betul HAHAHAHA.

You Might Also Like

41 Replies to “Kisah Lawak Aiman Di Kedai Gambar”

    1. @akubiomed, tulah masalahnya kertas glossy takde, nak cepat pulak tu, sebelum nie kalau rajin memang amik gambar sendiri dan print sendiri, dulu pernah amik gambar passport en.hubby, buat sendiri je hehehe 😀

    1. @azman, HAHAHAHHAAHA tu baru baca, kalau ada sekali dalam situasi tu memang keje gelak je, hari tu shopping sambil gelak sendiri-sendiri, orang tengok macam org tak betul je, sebab suami ngan anak tunggu dalam keta je, hahahha

    1. @puanbee, betul2, budak dah biasa duk depan kamera, asal ada kamera tak payah suruh buat gaya, diorang taulah nak buat gaya macam mana, tu yang terbawa-bawa sampai ke kedai gambar hahaha, lawak tul lah budak2 nie, tapi comel je aksi diorang kan bee 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge