Kuih Seri Muka – Sedap!

yanmie 41

Baru nie balik kampung en.hubby kat Jengka, Pahang, Mak mertua buatkan untuk kami kuih seri muka, memang sedap, makan pun makin berseri je muka hehehe *tipu je*

seri muka

Alamak Seri Muka ke Seri Kaya yea?, ke sama je?

Okeh resepi dah minta kat mak, hari tu ada juga tolong-tolong mak sediakan bahan-bahan untuk kuih seri muka nie, insyaallah ada kelapangan nak cuba buat pulak versi saya, 1st try nie nanti, hope menjadi hehe.

– Sedap!, makasih mak (kita tahu mak baca blog nie ^____^)

41 thoughts on “Kuih Seri Muka – Sedap!

    1. @puanbee, bee punya komen nie akak perbetul email dan nama, bee tak tukar tu, bee jgn ikut yg auto fill tu, bee padam yg ada, bee letak bee pnya detail situ.

      ok nnti akak update resepi okies 😀

              1. sistem komen akak nie yg problem, puan bee pnya komen jd cache, amik id Faka, tp bukan salah dia, cache blog akak nie yang problem, rasanya dah ok kot nie. maaf dah nyusahkan Faka 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Video Debat Tun Dr Mahathir Vs Yahudi Di BBC World

Salam, pagi tadi saya terlayan Video Debat Tun Dr Mahathir Vs Yahudi menerusi laman youtube, saya pasti dah ramai yang menonton video ini, video ini dah pun tersebar luas di internet, saya kagum dan tabik spring kat Tun Dr. Mahathir Mohamad yang begitu berani dan lantang menentang Yahudi sehinga beliau […]

Subscribe US Now