Ruang Entry Lebih Luas

Salam semua, phewww hari ini saya rajin sikit godek coding, tapi saya tak guna themes twenty eleven sebab dah cuba untuk besarkan themes tu tapi tak jadi, fed up sudahnya HAHAHAHA.

pemandangan luasBetul orang kata, pemandangan luas tu sedap je mata memandangnya ^____^

So saya edit themes twenty ten yang juga saya gunakan dalam blog saya yanghangat.com, alhamdulillah saya guna themes ini sekarang, terima kasih kawan-kawan atas review anda semua yang lebih menggemari themes warna biru saya sebelum Twenty Eleven sebelum ini, yang mana paparan entrynya lebih luas, bak kata mereka, luas je mata memandang.

Terima kasih atas review awak untuk Giveaway Yanmieonline.com, ye ye awak yang tengah baca entry ini hehehe. Insyaallah saya akan memperbaiki apa yang patut. Pada anda yang mencadangkan untuk saya berbuat demikian, terima kasih atas pendapat awak, saya hargai sangat-sangat.

Update : themes sebelum ini “Luas” tak boleh guna, metatag tak boleh verify, ada conflict huhuhu, penat jeeeee -..-“

– Commentluv dah ok yeayyy, semalam ada masalah, maaf atas segala kesulitan yang dialami sebelum ini ^____^

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

33 thoughts on “Ruang Entry Lebih Luas”

  1. kakyong pun suka ruang n3 yg luas & warna yg tdk gelap…

    la ni kakyong dah pindah guna blogspot semula.. so x penin kepala nak tukor theme ke apa.. πŸ˜‰

    1. tak marah, themes “sesat mata” masih dalam pembangunan, tapi sayangnya tak boleh nak verify metatag kat themes tu, so kena guna themes yang ini jugak.

    1. tukar balik sebab yg luas nie tak boleh nak verify metatag, tak tau mana silapnya, kena guna jugak yang ini, nak edit balik yang ini, hope boleh luaskan entry content

  2. a’ah sama dengan kak syamila , kalau ruang luas tk de border rasa tk best lak , bee pun suka theme biru sebelum ni , tp nk wat cam mana kan problem heheh … rajin betul akk.. bee tidur je td kuikuikui penat sgt rasanya .. padahal anak cuti ni ..

    1. oh tak tahu pulak keluasan blog tu mempengaruhi loading blog, tapi rasanya kalau penggunaan script dapat dikurangkan, loading blog laju sikit, maksudnya disini cuma pasang apa yang perlu sahaja.

    1. hehehe kecik sangat ke? okeh akak dah tukar ke 14px sebelum nie 12 px, tgk macam mana, kalau masih kecik nanti akak ejas lagi, makasih yea πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.