Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu

yanmie 21

Salam, maaf pada semua yang gagal untuk mengakses blog saya pada hari ini, ini disebabkan saya bertukar ke server malaysia, masih lagi bersama Serverfreak, ok jom nak cerita tentang “Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu“, tersenyum saya dapat email kat bawah ni.

email

Email ini saya terima 3 hari yang lepas, saya tak reply lagi pun, lepas ni nak reply, kesian pulak dia kan mesti tertunggu-tunggu email reply dari saya ^____^

Sebenarnya seperti saya katakan, “Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu”, so tiramisu yang ada diblog ini dahulu adalah tiramisu yang dibeli dari kedai kek, saya mana reti buat kek-kek nie, buat agar-agar saya reti ler hehehe.

tiramisu

Ini dia kek tiramisu tersebut, jelas-jelas saya beli dan saya bukan pembuat tiramisu hehehe.

tiramisu

tiramisu Eeeeee tetiba saya pulak mengidam nak makan Tiramisu lagi ni, adoiiyaiii baru je sayย Good Bye 4.4kgย hehehe, acane nie -..-”

– Kemain banyak keywords Kek Tiramisu masuk blog, ada apa dengan Tiramisu nie?

21 thoughts on “Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Kenapa Tak Boleh Akses Blog?

Salam, maaf pada pengunjung setia blog ini (ada ke? hehe), semalam seharian blog ini tidak dapat diakses dengan baik, ini kerana saya meminta pihak hosting Serverfreak untuk memindahkan hosting blog saya kepada server malaysia, sebelum ini saya menggunakan server US, agak banyak masalah yang saya alami bila saya menggunakan server […]

Subscribe US Now