Video Debat Tun Dr Mahathir Vs Yahudi Di BBC World

Salam, pagi tadi saya terlayan Video Debat Tun Dr Mahathir Vs Yahudi menerusi laman youtube, saya pasti dah ramai yang menonton video ini, video ini dah pun tersebar luas di internet, saya kagum dan tabik spring kat Tun Dr. Mahathir Mohamad yang begitu berani dan lantang menentang Yahudi sehinga beliau digelar anti-semitic di dalam satu program channel BBC World.

Setelah saya menonton video ini sebanyak beberapa kali, saya terfikir bahawa inilah hero kita yang sebenar, luv u Tun, dari dahulu lagi saya memang mengkagumi beliau.

– Apa pula pendapat korang tentang video diatas?

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

16 thoughts on “Video Debat Tun Dr Mahathir Vs Yahudi Di BBC World”

  1. Salam.knyataan dan huraian yg amat bernas.tun dr mahathir dikatakn pmimpin yg paling berjaya dlm dunia utk abad ini..tun begitu terkenal dlm ngra2 islam.yg terbaru kerajaan sementara mesir yg telah menjatuhkan krajaan hosni mubarak.krajaan mesir sementara itu telah mnjemput dr mahathir sbg tetamu khas dan utk mendptkn nasihat.org arab ni ego,tpi tun dr mahathir yg buakn dr org arab pon diorg boleh jemput.pergerakn2 islam kt mesir dan ngra2 arab begitu sanjung dr mahathir yg terkenal kelantangannya mghentam israel.tk dak ngra arab yg bolh gertak israel smcm itu.almhamdulillah ,byk ulamak2 besar di ngra2 arab memuji kpimpinan tun dr mahathir.

  2. Kagum dengan ketegasan Tun mempertahankan pendapatnya dan dasarnya yang tidak berpaksikan Barat & membantah Israel. Tun bukan calang-calang PM sebab dia adalah satu-satunya PM yang bermula dari bawah, hidup susah seperti rakyat lain tanpa menggunakan darjat & keluarga.

  3. MEMANG KAGUM DENGAN TUN..SEMANGAT DIA,CINTA DIA PADA NEGARA NIE…TERIMA KASIH TUN..MOGA TERUS MENJADI PEMANTAU PADA NEGARA NIE YANG MASIH PERLUKAN TUN..TAK TERUCAP BANGGANYA SAYA PADA TUN..SEYA BANGGA ADA PEMIMPIN MACAM TUN

Leave a Reply

Your email address will not be published.