Comments

  1. Hadoi… Bestnya kak dapat income banyak tu dengan berblog… Dah sama ngan gaji saya sebulan. Bezanya tak payah penat-penat datang ofis dengan mengadap bermacam-macam masalah dekat ofis. Harap dapat capai macam apa yang akak dapat hari ni suatu hari nanti.

    1. @azman, yeker??? Alhamdulillah, boleh je azman nak dpt mcm nie, akak tgk awak pun rajin update blog, insyaallah blh, kalau dapat macam nie boleh double lah dengan gaji πŸ˜€

  2. salam,
    banyaknya income ….inspirasi untuk saya berusaha lebih gigih lagi..

    kalau berkelapangan, sudi la komen sikit tentang blog saya agar dapat saya perbaiki mutu blog saya tu.

  3. kak yan apa kata kak yan buat post cerita sikit duit yang kak yan dapat dari blog kak yan buat apa? bayar server ke. laporan trafik + income. hehe nak tau jugak

    1. Alhamdulillah rezeki, syukur, blog suka2 je, takde terkejar-kejar dengan income blog, dah ada nie kira 1 bonuslah buat akak kan…heeee ^____^

Leave a Reply

Your email address will not be published.