Salam, baru lagi dalam dunia fotografi, saya Belajar Fotografi – Teknik Bokeh dari mengoogle dan youtube sahaja, tanpa masuk mana-mana kelas fotografi, cuma membaca secara random dan melalukan beberapa try and error, dan hasilnya seperti dibawah.

teknik bokeh

Pokok Rambutan Mak Mertua saya, hehehe

Serius saya sangat berpuas hati dengan Buah Hati saya, senang sangat nak handle, tak kekok rasanya, hari-hari bermanja dengan buah hati betul-betul menyenangkan.

teknik bokeh

Saya upload gambar bunga milik mak mertua saya kat atas tu, dan dia komen “Cantik rupanya bunga ni” hehehe ^____^

teknik bokeh teknik bokeh suka tengok 2 gambar atas nie, boleh refer entry Photoshoot Bersama Aiman, but i like sesangat gambar atas tu, soft sangat ^_____^

Kalau nak compare hasil Percubaan Pertama Dengan Buah HatiPhotoshoot Bersama Aiman dan entry ini, saya suka entry ini dan gambar dalam entry photoshoot bersama aiman tu 😀

– Dulu tak tau apa itu bokeh dan maksud bokeh, so boleh baca kat SINI, heheee