Contest Gadget Impian

Salam semua, heeee entry ni bertujuan untuk mendaftarkan diri dalam Contest Gadget Impian, bila bercakap mengenai gadget impian, saya mengimpikan untuk mempunyai gadget iPhone 4 ataupun samsung galaxy S2, kot-kotlah boleh dapat kan?, impian jelah, manalah tau ada rezeki kan hehe.

samsung galaxy s2 vs iphone4

Gambar : http://scarletwhore.com

So kawan-kawan marilah join Contest Gadget Impian dari blog denaihati ini, sila daftarkan blog anda terlebih dahulu, Tarikh tutup pendaftaran contest Gadget Impian pada 11.59pm, 9/11/2011.

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn Bhd,Kedai Kak Siti dan Serverfreak

– Tunggu apa lagi ^_____^

Comments

  1. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai Contest Gadget Impian dan semoga berjaya.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

  2. samsung galaxy tab ni dah jadi fenomena yek skrg nikak yan …

    tp kak yan dah dapek iPad … sgt besh … :p

    anyway,gudluck nooo … nak join lah jugak..simple jer

Leave a Reply

Your email address will not be published.