Keputusan Pemenang di SINI

Update : Tarikh tutup dilanjutkan pada 11.12.11, ini kerana contest gadget tersebut dilanjutkan pada tarikh tersebut, terima kasih semua, pada yang belum turut serta, anda masih ada peluang. Terima Kasih.

______________________

Salam, syukur alhamdulillah Giveaway sebelum ini sudahpun berakhir, dan saya berhasrat untuk mengadakan Cabutan Bertuah untuk pembaca blog ini, dengan harapan juga untuk membantu saya untuk mendapatkan Gadget Impian saya iaitu Samsung Galaxy s2, boleh baca sini kenapa Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab..

Galaxy-S2

kat atas tu adalah gadget impian saya heeeee ^____^

Dan manakala untuk cabutan bertuah yanmieonline.com, saya dengan senang hati ingin mengajak ramai rakan pembaca blog ini untuk menyertainya, caranya mudah sahaja, takperlu nak susah-susah, baca kat bawah ni.

Cara Penyertaan

1. Buat satu entry, tajuk entry adalah bebas dan hanya copy paste ayat dibawah ini :-

“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”

2. Like Entry Ini

3. Retweet Entry Ini sekiranya anda mempunyai akaun Twitter

4. klik G+ untuk entry ini sekiranya anda mempunyai akaun gmail

5. Tinggalkan Link penyertaan diruangan komen ini.

6. takde apa dah, itu je heeee

Hadiah

macaron

– Macaron 1box untuk 5 orang pemenang. Macaron ini adalah macaron yang paling sedap pernah saya makan, lebih sedap dari yang saya beli kat KLCC (Nak mention kedai tapi ada pulak kang yang sentap hemmm) iaitu Macaron hasil tangan dari Cikmin.com memang terbaik.

Cara Pemilihan Pemenang Bertuah

– Pemenang akan dipilih melalui random.org so sesiapa pun boleh menang, sekiranya penyertaan banyak, bilangan hadiah mungkin akan ditambah lagi. tarikh tutup akan diberitahu kemudian.

.

************

Update Contest Tambahan

.

Berita baik untuk sesiapa yang join contest diatas,  anda sekarang boleh juga dapat peluang untuk memenangi wang tunai/topup. Caranya mudah sahaja, tolong kawan blogger yanmieonline iaitu zulseffort.net untuk mendapatkan gadget impiannya, caranya mudah sahaja, follow bawah ni.

Untuk menyertai contest ini sangat mudah..

[1] Join contest macaron yanmieonline  – 2 peluang cabutan bertuah

[2] Join contest Zulseffort – 3 peluang cabutan bertuah

[3] Join Contest Zulseffort sahaja – 1 Peluang Cabutan bertuahTotal point 5 cabutan bertuah dan 1 point untuk Contest Zulseffort sahaja tanpa masuk contest yanmieonline

Untuk sertai contest cabutan bertuah zulseffort 

Pergi ke http://www.zulseffort.net/2011/11/iphone-4s-is-my-gadget-impian.html

[a] Klik Facebook Like Button
[b] Klik button retweet dan share di twitter
[d] Klik google+ button (kalau ada)
[c] Komen bagitau apa gadget kegemaran anda disana

Bagitau Zulseffort yang anda join contest beliau:

Tinggalkan komen di entry beliau dengan menyatakan ” saya join contest  atau DM/mention @zulseffort di twitter, tetapi penyertaan hanya sah sekiranya anda melalukan beberapa langkah diatas.

Hadiah-hadiahnya :

1. Cash/Topup RM 30
2. Cash/Topup RM30
3. Cash/Topup RM20
4. Cash/Topup RM20
5. Cash/Topup RM10
6. Cash/Topup RM10
7. Cash/Topup RM10
8. Cash/Topup RM10
9. Cash/TOpup RM10
10 . Untuk 5 orang  – Tips buat duit tanpa modal di internet

Hadiah akan dipilih secara rawak ..

____________________________________________________________________________________

 

.

Itu sahaja, tak perlu copy yang bawah ini, kerana entry ini merupakan contest untuk dibawah ini!!!

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.

.

– Anda suka dengan entry ini?, bolehlah share untuk kawan-kawan yang lain dengan menekan button LIKE, Tweet, G+ ^____^