Salam, perlawanan bola sepak Live Malaysia Vs Indonesia Sukan Sea 2011 Kumpulan A, boleh disaksikan secara langsung pada pukul 8.00 malam ini waktu Malaysia menerusi RTM1, TV3 dan Astro Arena 801. Sekurang-kurangnya hanya 1 markah yang diperlukan untuk melayakkan pasukan Skuad Harimau Muda untuk ke pusingan separuh akhir.

sukan sea 2011 indonesia

Keputusan terkini Malaysia Vs Indonesia Sukan Sea 2011 (Perlawanan Tamat)

Malaysia 1 – 0 Indonesia

(Malaysia – Gol dijaringkan oleh Syarul Azwari)

Keputusan terkini perlawanan bola sepak Malaysia Vs Indonesia sukan sea 2011 akan dikemaskinikan sebaik sahaja perlawanan bermula. Skuad Harimau Muda yang kini berada di tangga kedua dengan tujuh mata, dua di belakang tuan rumah (Indonesi) yang hanya bermain untuk memastikan kedudukan teratas, kita cuma memerlukan sekurang-kurangnya satu mata untuk ke separuh akhir.

Baca juga disini – Indonesia vs Malaysia Sea Games 2011

.

Saya amat berharap agar Pasukan Harimau Muda kita ini berjaya beraksi dengan cemerlang, kerana apa-apa pun boleh terjadi, risau pulak sekiranya Singapore vs Thai nanti menang besar memang habisssss -..-“

– go…go…Malaysia ^____^

By yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

9 thoughts on “Live Malaysia Vs Indonesia Sukan Sea 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge