Musim Kenduri Kahwin

Salam, amboiii musim kenduri kahwin ni, musim ni jugak ler banyak sangat keywords atas tu orang google hehee, siapalah ye agaknya yang google tu?, jangan-jangan kawan blogger yang kahwin ni google keywords tu hehee. tapi semalam lagi sakan keywords tu masuk, belambak-lambak yang cari tips pasal baby tu heeeee ^_____^

 keywords

Sekarang ni apa pun semua tanya kat pakcik google kan, hebat betul pakcik google ni, sampai benda-benda macam ni pun orang refer kat pakcik google kehkehkeh.

kad kahwin

Weekend ni insyaallah adik ipar akan melansungkan perkahwinannya dengan kekasih hatinya Aziewan, semoga semuanya berjalan dengan lancar, tak sabar nak balik ^_____^

 – Tahun ni ramai yang buat warna tema Merah kan??

Comments

  1. salam..
    adehh..mende tu kena tanya pakar sakit puan@tuan..bukan boleh main google je..setahu saya ada pasangan yang tak dapat anak walau bertahun dah kahwin yang akan buat carian sebegini kan..nak jumpa pakar malu la konon tu..he he

    1. @sjiehan, ha’ah tapi tak sibuk sangat koz sebab blah pompuan dulu buat, blah adik ipar ni bulan dua nanti alang-alang sebab nanti 2 orang sekali jalan, time tu memang bizi lah sesangat, btw thanks yea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.