Musim Kenduri Kahwin

Salam, amboiii musim kenduri kahwin ni, musim ni jugak ler banyak sangat keywords atas tu orang google hehee, siapalah ye agaknya yang google tu?, jangan-jangan kawan blogger yang kahwin ni google keywords tu hehee. tapi semalam lagi sakan keywords tu masuk, belambak-lambak yang cari tips pasal baby tu heeeee ^_____^

 keywords

Sekarang ni apa pun semua tanya kat pakcik google kan, hebat betul pakcik google ni, sampai benda-benda macam ni pun orang refer kat pakcik google kehkehkeh.

kad kahwin

Weekend ni insyaallah adik ipar akan melansungkan perkahwinannya dengan kekasih hatinya Aziewan, semoga semuanya berjalan dengan lancar, tak sabar nak balik ^_____^

 – Tahun ni ramai yang buat warna tema Merah kan??

You Might Also Like

41 Replies to “Musim Kenduri Kahwin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge