OST Lagu Tentang Dhia TV3 – Lagu Adi Putra

Salam, korang follow tak Drama Tentang Dhia Di Slot Akasia TV3, so far ok best jugak, saya geram dengan watak izreen azminda kehkehkeh, ok saya yakin drama ni jugak tidak kurang hebatnya, Nora Danish pun comel sangat pakai tudung heee, layan jom OST Lagu Tentang Dhia TV3 – Lagu Adi Putra, lirik lagu untukmu dhia kat dalam video bawah yea.


Video OST Lagu Tentang Dhia TV3

.

Lagu ost tentang dhia ni dinyanyikan oleh Adi Putra, sedap pulak suara Adi Putra ni, lagu pun sedap, menusuk kalbu, huuuuuu besttt!!!

– Jom nyanyi sama-sama ^_____^

 

Comments

    1. Adi saya ira saya ngan mak saya memang minat awak kalu awak belakon cita ape ape je awak belakon mak saya mesti tengok

  1. baru jer terr layan smlm masa nyusukan baby … hehe .. boleh thn gak sore adiputra yek..lakonan jgn ckp ler… mmg minattt :p

    sy p[un rase nk tampor2 je izreen tu..gedik.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.