34 thoughts on “Picture Of The Day – Aiman Di KLCC

    1. @cikgu naman, ha’ah kebanyakkan gambar dalam blog ni guna photoscape je, dalam laptop saya takde photoshop kena on laptop suami baru ada photoshop hehe, bukan apa takut berat plak laptop nie, dah macam2 benda dalam nie, tapi kadang edit juga gambar guna gimp dan Serif photoplus

      nak senang guna photoscape heheee tapi hasil tak berapa nak ummpphhh but nice jugaklah πŸ˜€
      yanmie recently posted..Picture Of The Day – Aiman Di KLCCMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab..

Sekarang ni dah canggih sangat, macam-macam gadget ada, tapi aku sekarang berkenan sangat dengan Samsung Galaxy SII, baru ni jumpa dengan Mr.Krabs, dia cakap encik Beta.myΒ danΒ MynewshubΒ nak bagi Samsung Galaxy SII tu, pheww apa lagi layan pengembaraan aku untuk mendapatkanΒ Samsung Galaxy SII, sama ada aku dapat atau tak, hehehe…layannnnn Hari tu […]

Subscribe US Now