Comments

  1. fuh terbaiklah w/p pakai photoscape je..next time mungkin boleh try aperture kecik sikit bagi nampak view tu jelas..yg ni pun dah cantik gitu..dh nmpk view belakang..thumbs up!!!

    1. @cikgu naman, ha’ah kebanyakkan gambar dalam blog ni guna photoscape je, dalam laptop saya takde photoshop kena on laptop suami baru ada photoshop hehe, bukan apa takut berat plak laptop nie, dah macam2 benda dalam nie, tapi kadang edit juga gambar guna gimp dan Serif photoplus

      nak senang guna photoscape heheee tapi hasil tak berapa nak ummpphhh but nice jugaklah 😀

  2. Kalau dapat ambil gambar air pancut memang cantik. Mungkin lain kali Yanmie boleh fokuskan latar belakang air pancut kerana ia memberi penceritaan bahawa Aiman berada di tempat tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.