31 thoughts on “Picture Of The Day – Lampu

    1. hehe terima kasih, nanti akak cuba pulak teknik tu, banyak lagi yg perlu dipelajari, akak snap ikut suka je tu, masih belajar untuk menyelami buah hati hehe.

      tang edit2 tu lah yg tak reti, boleh cadangkan web mana ada ajar teknik2 nie? hehe
      yanmie recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

            1. utk dslr akak guna photoscape je, photoshop kat laptop dell, akak selalu online guna lappy aspire one hehe so guna apa yang ada.

              betul2, ipad2 terang tp noise plak, try ajar cara kurangkan noise tu, ada apps kurangkan noise tp kena beli plak -..-”
              yanmie recently posted..Picture Of The Day – LampuMy Profile

              1. haha kalau dslr boleh guna tripod atau naikkan ISO.kalau ipad,tgn kena kuatlah πŸ˜€

                nanti saya cuba carikan free apps untuk itu.

                saya guna pixlr.com je senang.online editor keh3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Perkahwinan Dira Abu Zahar Pengacara Melodi

Salam, wah tarikh hari ini cantik je kan?, pastinya ramai yang ingin menjadikan tarikh hari ini adalah tarikh yang bersejarah dalam hidup mereka, pastinya ramai pasangan yang memilih tarikh ini untuk mendirikan rumah tangga, antaranya pelakon dan pengacara melodi iaitu Dira Abu Zahar dan pasangannyaΒ pengarah fotografi Mohd. Helmi Mohd. Yusof […]

Subscribe US Now