Comments

        1. hihihihi masih lagi dalam pagar rumah, pintu terbuka, kalau ada yang berani panjat pagar tu memang cari nahas ler, tapi basikal anak saya yang duk dalam laman rumah ni, pagar kunci pun orang boleh curi hiks, tapi tu malam kot, siang2 nie insyaallah takde, yang curi basikal tu maybe dia nak jual kat besi buruk, sian basikal haziq kena curi 🙁

            1. @puanbee, akak memang pasang format iklan kat universal tag tu cuma coding universal tak letak lagi, masih guna coding lama, free kang baru ganti, senang guna 1 script je kalau universal tag

              header nampak je bee heee 🙂

            2. @puanbee, guna browser defaul ipad(safari) memang tak nampak, kena guna app berbayar, akak guna photon hihihi boleh je nampak header, akak dah jailbreak ipad so boleh ler dpt apps tu hihhii

Leave a Reply

Your email address will not be published.