Comments

  1. Kenapa Yanmie tidak boleh snap sakit tengkuk tinggi sangat KLCC ini? 🙂 Saya banyak kali tawaf sekeliling KLCC setiap kali ke Keramat tapi belum berpeluang bawa anak-anak berjalan didalam KLCC.

    1. @akubiomed, hahahhaa tangan saya bergegar kalau snap, kamera saya tu boleh je snap tanpa menunduk sangat, skrin live view tu boleh ditarik keluar dan kebawah hehehe 😀

      tulah biasa yang duduk dekat memang takde hati nak pegi, yang duduk jauh mesti nak pergi selalu, dulu saya duk kat desa setapak, boleh kira berapa kali gi klcc, dh pindah klang nie boleh kata selalu pulak pergi klcc hahahaha 😀

        1. @akubiomed, hehehe saya masih belum kenal betul-betul kamera ni, belum habis berkenalan, menu pun tak abis selongkar lagi hehe, eh macam mana nak ambil gambar objek melompat ye?, tak reti, kalau dapat pun badan sharp tapi kaki ghaib hehe 😀

          1. @yanmie, Guna shutter speed rendah akan menjadikan objek terhenti. Yanmie boleh latih ambil gambar kipas syiling dengan mengunakan shutter speed kalau nampak gambar bilah kipas terhenti maknanya berjaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.