Comments

  1. macaron cikmin ye? hehe..

    kak, tiap kali sy komen je mesti keluar benda ni: cURL error 28: Operation timed out after 10000 milliseconds with 0 bytes received

    1. @bardboo, bukan, yang tu macaron beli kat harrods klcc, ada order by mulut dari cikmin sebelum raya haji, ingat nak singgah rumah dia, dah deal elok dah, time nak singgah tu cikmin tak sihat pulak, anak2 asik tanya bila nak dapat macaron, sian so bawa pi klcc tu beli kat sana, cikmin pnya tak taulah bila boleh dapat, dia agak sibuk.

      ooo dulu pernah ada masalah macam tu, senang je, pi masuk kat plugin commentluv tu, bawah sekali klik reset setting, siap! hehee, hope dapat membantu 😀

        1. @bardboo, ye hari tu akak dh penah kena, tak semua blog akak blh drop komen keluar commluv, akak hntr tiket ke andy bailey, dia reply ckp reset setting sahaja, so akak buat yang tu je terus ok 😀

    1. @ejam, betul, nie beli pun sebab hero2 kecik tu ha dah banyak kali tanya, bila macaron cikmin nak sampai, tapi cikmin agak sibuk, tu yang terjah sampai ke KLCC tu.

      Aiman sangat chubby sekarang nie hehehe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.