Sekarang ni dah canggih sangat, macam-macam gadget ada, tapi aku sekarang berkenan sangat dengan Samsung Galaxy SII, baru ni jumpa dengan Mr.Krabs, dia cakap encik Beta.my dan Mynewshub nak bagi Samsung Galaxy SII tu, pheww apa lagi layan pengembaraan aku untuk mendapatkan Samsung Galaxy SII, sama ada aku dapat atau tak, hehehe…layannnnn

spongebob

Hari tu hujan lebat, Mr Krabs kesejukan, dia tak duk dalam air pun, keluar merayau-rayau, nasib baiklah jumpa dia, dialah yang bagitau beta.my nak bagi Samsung Galaxy SII tu.

spongebob

Berlagak Mr Krabs tu mentang-mentang dia dah ada Samsung Galaxy SII -..-“

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

Sekian kata spongebob ^_____^

Sebenarnya entry ini adalah entry penyertaan untuk Giveaway yang dianjurkan oleh Beta.my & ditaja oleh Mynewshub.

Buat satu blog post kreatif kenapa anda mahukan sebuah Samsung Galaxy S II dari kami. Entry adalah bebas, anda boleh membuat apa sahaja yang anda rasakan kreatif. Antara yang boleh dilakukan adalah :

Cerita kelakar/sedih/lain-lain
Video
Komik
Pantun
Lain-lain

– Untuk keterangan lanjut mengenai Giveaway ini berserta terma dan syarat boleh layari Beta.my

.

Note : Gambar dalam blog adalah hak milik saya, dan Idea asal dari saya sendiri, sebarang “penciplakkan” tidak dibenarkan hehehe.

.

– Wish me luck ^____^