Comments

    1. Iklan Innity ada je kat blog ni, saya guna alternate ads untuk iklan innity, bila ada iklan sahaja akan keluar, sekiranya takde iklan maka alternate ads yang keluar.

  1. bestnya yan…bolehlah gi shopping…dah lama tak masuk blog yan…dulu masa aktif kelab diet,selalu gak datang sini…dah makin maju rupanya yan..tahniah

        1. seo tu selang2 je dgn entry personal, hehehe kang seo penuh 1 blog, mcm menulis untuk enjin carian je, kalau kakyan xkisah pun bab tu sebab blog ni pun ada kuasa seo hahaha, cuma ada sesetengah blogger tak suka, takpelah kita menulis benda betul, bukan memfitnah, bukan letak gambar2 yang tak patut, asal kita tahu batas sudah ler, abaikan je orang yang cakap pasal trafik tu, dia pun nak cuma malu..kan..kan…trafik is money kehkehkeh, tapi apa yang penting blogging dengan happy, dapat money tu kira bonus untuk kita.

    1. @kakngah, Makasih, tapi kalau UV sampai syarat boleh je cuba apply, boleh dipertimbangkan rasanya, jangan risau, sebab ada kawan UV cukup tapi PV kurang tapi dapat, insyaallah trylah dulu mana tau dapat.

      Yan tgk entry2 kakngah pun kerap dalam simpanan pakcik google, tahniah 😀

        1. eeeeeee mesti anak-anak suka nie, isnyaallah ada masa wiken nie boleh pegi, wahhh laju je hahahhaa, tak tau lagi bila nak pegi, suami sangat bizi -..-“

Leave a Reply

Your email address will not be published.