Salam, perasan tak semakin kurang saya update blog, tak rancak macam biasanya, risau sebab Bandwidth blog diambang merah, soΒ Rasanya nak kena topup ni huhuhu.

bandwidth

Terkini bandwidth blog ini, pernah jugak sebelum ini kena bandwidth limit tapi time tu dah 30hb so besoknya jadi kosong semula (semasa dengan provider lama sebelum ber cdn), takdelah risau, ni sebab ada lagi 10 hari, takkan nak biarkan pulak blog tak boleh buka selama 10 hari kan, fuhhhh…fuhhh…mati kutu rasanya tak boleh nak menulis kat blog ni hehehe, so makanya saya kena contact hosting provider untuk topup bandwidth.

trafik blog

Trafik Blog ^____^

Saya dah start guna cdn semula start 19hb tu yang penggunaan bandwidth dapat dikurangkan, tapi walaubagaimanapun saya kena juga topup bandwidth ni sebab takut nanti limit bandwidth. Dan rasanya insyaallah bulan depan dah takde masalah kot dengan bandwidth sebab dah guna cdn semula.

– Kan best kalau ada yang nak tolong topupkan bandwidth ^____^