Banjir Di Sandakan

Salam, nampaknya Banjir Di Sandakan melanda lagi, hari tu last sandakan banjir dan tahan runtuh pada bulan Januari 2011, memang teruk jugak banjir bulan januari tu, banyak tanah runtuh, hope kali ni tak teruk macam dulu, sadis sungguh tengok banjir terdahulu, nak tahu saya sendiri yang menghantar email berserta gambar ke TV3, dan email tersebut di siarkan melalui Berita Jam 8 malam di TV3 (hihihi caya tak?), sebab time tu banjir teruk dan langsung tidak mendapat perhatian, semuanya selepas email saya disiarkan barulah ada yang ambil perhatian. (tapi think positif, maybe diorang tidak tahu hal tersebut sebelum itu)

banjir sandakan

Gambar : Banjir semasa bulan Januari 2011

Dan Banjir kali ini di Sandakan dikatakan agak teruk jugak, Mangsa banjir di Kampung Gum Gum telah ditempatkan di pusat pemindahan, dan jumlah mangsa banjir meningkat kepada 351 orang setakat 9 pagi tadi berbanding 341 semalam. Semoga semuanya kembali pulih seperti sediakala.

– Alhamdulillah kampung saya tak kena banjir, tunggu wartawan saya (kakak) email gambar 😀

You Might Also Like

26 Replies to “Banjir Di Sandakan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge