Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3

Salam, habis dah drama tentang dhia, petang semalam tengok Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3 dengan Mak Mertua, sedih betul tengok episode akhir ni, uwaaaa….korang yang tak dapat tengok semalam boleh layan kat tonton, tapi tonton slow, saya cadangkan tengok kat bawah ni ^____^


Saya ni jenis kalau tengok cerita sedih-sedih memang senang je air mata nak mengalir, sentimental kot orangnye hihihi, so jangan berani-berani nak buat saya menangis hihihi, boleh banjir Klang ni nanti.

– Tak sabar nak tengok Gemersik Kalbu pulak yang akan menggantikan Tentang Dhia 😀

Comments

  1. kalu aku kt tpt dhia,aku bomohkan balik mak zikir tu..yg lecehnya ending dia abih camtu je..ni la cite melayu zaman skarang..aku nak tengok ape pulak yg jadi kt mak zikir lepas tembelang nya pecah..

  2. memang sedih kak .. bee yg susah nak menagis ni pun leh menitik air mata , pastu g lari ke dapur .. kaber malu depan anak2 hehe ..

    apa pun geram kat mummy dia terlepas . dan rasa kelakar tengok rose tu .. bee suka juga ending nya dua2 mati ..puas hati

  3. sakit hati la kak tengok episode akhir… macam haremm je.. honestly, saya tengok DHia ni sebab nak tunggu balasan apa Salmi dapat.. kecewa la..die setakat kene pukul2 manja ngn mariani je kat sepital.. huh!!!

    tengok Dhia episode 28 tu ari boleh barah tetek saya di buat nya…

    anyway ND lakonan die bagus.. menangis nampak read

  4. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.