(Gambar) Formula Drift Asia Di Dataran Merdeka Kuala Lumpur 2011

Salam, ahad lepas kami keΒ Formula Drift Asia Di Dataran Merdeka, macam biasa layan minat kami anak beranak heee, kami guna pass Team and Driver so dapatlah ambil gambar dengan kereta-kereta drift tu, pendek kata duk kat tempat driver-driver tu semua, kawan en.hubby pun ada masuk drift. Oklah layan gambar hihihi.

Dataran Merdeka

Entrance Ke Formula Drift Asia, kami parking kat Daya Bumi, jalan sikit je.

pass formula drift dataran merdeka

Kami guna Pass Driver And Team

aiman dan haziq

Aiman dan Haziq, macam biasa kemain seronok lagi diorang, hobi dah sama ngan ayah diorang.

 Formula Drift Asia Di Dataran Kuala Lumpur

Ramai orang yang datang tengok, nasib jugaklah cuaca cun, tak panas tak hujan.

 Formula Drift Asia Di Dataran Kuala Lumpur

 Formula Drift Asia Di Dataran Kuala Lumpur

Ragam orang, macam-macam ada ^____^

 Formula Drift Asia Di Dataran Kuala Lumpur

Banyak betul gambar hero-hero ni dengan kereta drift, sepanjang-panjang kereta tu ada sepanjang tu jugaklah nak behenti untuk snap gambar -..-“

Gambar ada banyak beratus-ratus tapi saya share yang ni dulu ye, lain-lain kemudian saya upload di Fan Page yanmieonline.com

– Banyak benda nak entry tapi tak tau nak mula dengan yang mana -..-“

You Might Also Like

25 Replies to “(Gambar) Formula Drift Asia Di Dataran Merdeka Kuala Lumpur 2011”

    1. Pegi kejap je sebab jalan jem dari arah seremban, sebelum tu kami ke rantau n.9 ada kenduri kahwin, gambar aksi2 banyak dalam kamera kawan2 suami, kami duduk di starting tempat driver dan team, kalau duduk di grandstand dan walkabout boleh rakam gambar aksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge