Income Pertama Dari Infolinks

Salam, syukur alhamdulillah dapat jugak merasaΒ Income Pertama Dari Infolinks, tak pernah pun terfikir dapat income dari infolinks ni sebab saya tak berapa nak amik port sangat, saya letak je kat blog lepas tu saya buat tak tau hehehe.

infolinks

Ikutkan income atas tu sepatutnya saya dapat bulan 7-8 lagi, tapi saya tak follow up email untuk akaun infolinks tersebut, so saya tak tahu yang infolinks ada menghantar email kepada saya tentang “Upcoming Payment dan Submit Tax”, saya hanya perasan 2-3 hari lepas selepas saya membuka email tersebut.

Punya terkejut sebab banyaknya email dari infolinks berkenaan hal tersebut, dan meminta saya declare status sama ada Non US ke tak sebab nak kena submit form tax.

Hari tu berbulan jugak saya cabut balik iklan infolinks ni sebab time tu ada masalah dengan themes so tak ingat nak pasang semula, yang ni pun infolinks email saya juga tanya apa masalah sampai tak pasang iklan diorang, diorang duka cita sangat sebab iklan banyak impression kat blog ^____^.

So 2 hari lepas email diorang bagitau yang blog ada masalah teknikal tu yang tak letak iklan, now dah setel, saya dah letak semula iklan infolinks, diorang pun suruh submit tax macam yang diorang email awal-awal (tapi saya tak tahu), dah submit tu, 2 hari terus dapat payment, hihihi, thanks infolinks, bertuah sangat rasanya, yelah macam saya cakap tadi, saya letak iklan ni suka-suka dan tak pernah nak pantau pun kikiki.

infolinks

infolinksIncome sebulan dari Infolinks, besok lusa masuklah dalam Maybank heeeee, oh ye kot-kot ada yang tak tahu iklan infolinks, iklan infolinks yang korang nampak text link (underline double), tu iklan infolinks, oh ye klik kalau nak tau caraΒ Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags

.

– Alhamdulillah syukur, hari ni duit innity pun dah masuk jugak, macam biasa 4 angka hehee, thanks innity!

Comments

  1. wahh…masyukkkk… πŸ™‚
    dah mohon beberapa minggu lepas.. tp kat blog 1 lagi la.. dh approved..
    tp mcmana nak letak infolink ni kat blog utama.. check email xde pun pengesahan..tak tau la kot2 dh terdelete ka..

  2. woot woot, nak iPhone 4 sebijik..kehkeh..
    sambil2 mantain SEO, related post kurangkan bounce rate, #masyuklah πŸ™‚
    kak yan boleh jadi inspirasi saya ni lepas ni..idola besar..haha

    1. related post akak bawa keluar kejap sebab ada error, akak tengah cari related post yg lain, ehemmmm….idola besar tu cam perli je, taulah tengah membesar nie HAHAHAHAHA

  3. Salam.. Tahniah.. mmg berbaloi income tu..
    cuma nak tanye, yg diorang email pasal Submit Tax tu mcm ne ek?
    sbb sy pun byk dpt email tu.. tp x tau lak nk buat mcm ne.. hehe

    1. @Azuan, terima kasih, ha’ah diorang email bagitau pasal upcoming payment, diorang ada lampirkan file utk submit tax, ok nnti akak share, nak cerita kat sini tak reti, entry lepas ni hihihi πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.