Income Pertama Dari Infolinks

yanmie 62

Salam, syukur alhamdulillah dapat jugak merasaย Income Pertama Dari Infolinks, tak pernah pun terfikir dapat income dari infolinks ni sebab saya tak berapa nak amik port sangat, saya letak je kat blog lepas tu saya buat tak tau hehehe.

infolinks

Ikutkan income atas tu sepatutnya saya dapat bulan 7-8 lagi, tapi saya tak follow up email untuk akaun infolinks tersebut, so saya tak tahu yang infolinks ada menghantar email kepada saya tentang “Upcoming Payment dan Submit Tax”, saya hanya perasan 2-3 hari lepas selepas saya membuka email tersebut.

Punya terkejut sebab banyaknya email dari infolinks berkenaan hal tersebut, dan meminta saya declare status sama ada Non US ke tak sebab nak kena submit form tax.

Hari tu berbulan jugak saya cabut balik iklan infolinks ni sebab time tu ada masalah dengan themes so tak ingat nak pasang semula, yang ni pun infolinks email saya juga tanya apa masalah sampai tak pasang iklan diorang, diorang duka cita sangat sebab iklan banyak impression kat blog ^____^.

So 2 hari lepas email diorang bagitau yang blog ada masalah teknikal tu yang tak letak iklan, now dah setel, saya dah letak semula iklan infolinks, diorang pun suruh submit tax macam yang diorang email awal-awal (tapi saya tak tahu), dah submit tu, 2 hari terus dapat payment, hihihi, thanks infolinks, bertuah sangat rasanya, yelah macam saya cakap tadi, saya letak iklan ni suka-suka dan tak pernah nak pantau pun kikiki.

infolinks

infolinksIncome sebulan dari Infolinks, besok lusa masuklah dalam Maybank heeeee, oh ye kot-kot ada yang tak tahu iklan infolinks, iklan infolinks yang korang nampak text link (underline double), tu iklan infolinks, oh ye klik kalau nak tau caraย Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags

.

– Alhamdulillah syukur, hari ni duit innity pun dah masuk jugak, macam biasa 4 angka hehee, thanks innity!

62 thoughts on “Income Pertama Dari Infolinks

    1. related post akak bawa keluar kejap sebab ada error, akak tengah cari related post yg lain, ehemmmm….idola besar tu cam perli je, taulah tengah membesar nie HAHAHAHAHA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Cara Semak Daftar Pemilih (Pengundi) Secara Online Dan SMS

Salam, seperti yang saya katakan bahangย Pilihanraya Umum Ke 13 (PRU 13)ย semakin terasa, sudahkah anda menyemak kawasan mengundi anda pada pengundi baru yang belum tahu kawasan mengundi dimana?, disini saya kongsikan bagaimanaย Caraย Cara Semak Daftar Pemilih (Pengundi) Secara Online Dan SMS. Klik untuk Semak Daftar Pemilih Secara Online Manariknyaย Semak Daftar Pemilih secara […]

Subscribe US Now