Kedai Perhiasan Perkahwinan

yanmie 13

Salam, petang semalam misi ke Jerantut cari barang, salah satunya kedai yang kami masuk iaitu kedai alat-alat perhiasan majlis perkahwinan, maklum sajalah hujung bulan 1 ni insyaallah akan meraikan majlis menyambut menantu, bukan seorang tapi 2 orang.

kedai alat perhiasan perkahwinan

So kebetulan dah ada kat kampung ni, saya temankan MIL cari barang-barang disamping shopping sekali, masuk kedai bunga ni sungguhlah rambang mata, nasib baiklah macam takde point je untuk saya beli bunga-bunga tu, so cuci mata jelah, cantikkan?

kedai alat perhiasan perkahwinan

Macam-macam pesen bunga ada, tapi dengan anak kecik sekarang ni susah agaknya saya nak hias-hias rumah, nak letak Β Pasu bunga apatah lagi, pasu bunga hadiah semasa perkahwinan saya dan suami dulu pun masih kemas duduk dalam kotak hehehe, giler lama kan?

kedai alat perhiasan perkahwinan

Sebenarnya saya minat membuat kerja-kerja tangan macam ni, teringin nak belajar menghias, kreatif sungguh mereka, macam-macam jenis dan corak dapat dihasilkan, kat kedai ni juga saya ternampak pelbagai fancy craft, hiks teringin rasanya nak ber DIY Fancy Craft, tunggu balik klanglah ihikkk….

– Ingat nak buatΒ Angry Birds Crafts hehehee

13 thoughts on “Kedai Perhiasan Perkahwinan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Random Lagi Semula Untuk 1 Orang Pemenang Cabutan Bertuah

Salam, nampaknya untuk random kali pertama dan kedua hari tu ada seorang yang tak tebus hadiah, dah melebihi 5 hari dari tempoh yang ditetapkan, maaf sepatutnya anda yang join apa pun sebarang contest, sepatutnya anda follow up, terima kasih pada semua yang masih terus follow up even tak berjaya. Disini […]

Subscribe US Now