(Gambar) KL Banjir Kilat 13.12.11 – Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Jalan Loke Yew Kuala Lumpur

Salam, petang tadi kecoh kat twitter, ramai yang twit kata KL banjir kilat di sekitar Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Jalan Loke Yew dan dibeberapa lagi jalan utama yang lain sekitar Kuala Lumpur, fuhhh kena pula pada tarikh yang cun gitu 13.12.11.

kl banjir

Hope semuanya kembali seperti sediakala, kesian pada mereka yang terkandas, yang bawa motor lagilah kesian…sob…sob..mudahan semuanya dipermudahkan bagi mereka.

kl banjir

kl banjir

Siapa ada info pasal ni bolehlah kongsikan kat sini ye, untuk perkongsihan bersama, untuk update terkini boleh ikuti di twitter dengan menggunakan hashtang #PrayForKL

Gambar : Twitter #PrayForKL

KUALA LUMPUR: Lebih 30 orang kanak-kanak terperangkap dalam sebuah tadika akibat banjir yang berlaku di sekitar TM Training Centre dekat Jalan Semarak petang Selasa.

Jurucakap Bomba Kuala Lumpur berkata pihaknya menghantar dua bot untuk menyelamatkan kanak-kanak terbabit secara berperingkat.

“Sekarang ini kami dalam proses menyelamatkan mereka ke tempat yang lebih selamat sedikit demi sedikit,” katanya, Selasa, ketika dihubungi Bernama. – BERNAMA

.

– Mudahan semuanya kembali seperti sediakala -..-“

Comments

  1. Excellent blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?
    I’m planning to start my own site soon but I’m a little
    lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option?

    There are so many options out there that I’m totally confused ..

    Any suggestions? Thanks!

  2. ni berlaku dekat opis saya kak yan… tadi sempat tanya member motor saya selamat ke.. hehehe.. sebab air mula masuk tempt parking.. saya pulak dekat penang.. kes ni dah 2 kali berlaku tahun ni

  3. semoga KL kembali normal dan tiada melibatkan kehilangan nyawa.
    orang-orang KL pun kenalah jaga bandar anda tu, jgn buang sampah merata-rata.
    bukan org KL jer, semua rakyat Malaysia umumnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.