Nasi Lemak

nasi lemak

Nasi lemak ni Aiman nak teringin sangat nak makan, berselera sungguh dia, order itu ini, nasib baiklah bahan-bahan nak buat tu ada, so layankan jelah sementara dia berselera ni.

nasi lemak

Simple je pun, untuk makan-makan seisi keluarga, takde kacang goreng pun takpe, lagi pun myhero-hero mana layan sangat kacang goreng tu, tapi saya suka makan nasi lemak dengan kacang goreng, barulah terangkat, kalau alas guna daun pisang lagi layannnnnn.

.

– Tetiba teringat nasi lemak kat setiawangsa ^____^

Comments

  1. Sambal ikan bilis tidak boleh menahan banyak dan banjir. Pagi tadi sarapan Nasi Lemak lauk paru-paru tetapi tidak puas sebab sambal inkan bilis sejemput. 🙂

    1. @akubiomed, oh samalah saya kalau sambal sejemput rasa makan macam tak puas je hehe, nak-nak pulak sambal tu sedap kan 😀

      oh ye saya tak makan paru, hati…semua yang organ dalaman, tak reti 😀

  2. alamak… lapar la pulak..
    anak2 memang suka makan tambahan bila maknye yang masak..
    paling suka part anak kata “sedap le umi masak”.. huh terangkat 🙂

  3. telur tu ada part kuning yg separuh masak…sedap tu.
    alahai ibu yan ni, mana aiman tak rekues menu jer…sebab semuanya sedap2..

    btol tu yan, bab makanan kalau anak nak cuba ler penuhi mana yg boleh kerana takut kempunan..

Leave a Reply

Your email address will not be published.