Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS

Salam, mesti adik-adik calon PMR 2011 hari tu berdebar-debar menantikan tarikh keluar keputusan PMR kan, ok nak share kat sini, adik -adik juga boleh membuat Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS, senang sangat dah sekarang ni, macam-macam teknologi ada, tapi macam tak surprise lah sebab mak bapak boleh cekkan terus keputusan anak hehehe, Selain itu juga boleh membuat Semakan Keputusan Peperiksaan Melalui SAPS.

semak keputusan pmr 2011

Ok follow step atas tu yea untuk membuat Semakan Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS, Untuk Maklumat lanjut sila lawati laman sesawang kementerian www.moe.gov.my.

 – Semoga memperoleh keputusan yang cemerlang.

.

.


Comments

  1. kak blh kah cek keputusan kawan? sbb kadang2 ada jga tu kawan yg tamak ta mau kasi tengok keputusan

      1. @yanmie, Tak best, takde lagi ibu bapa yang excited tunggu anak balik dari amik result. Sesama pelajar pun tak best, tak surprise langsung. Yang bestnye boleh semak result kawan yang kedekut taknak beritahu, hehe.

  2. berdebar-debar jantungku…

    p/s:mcm koz lak amik periksa hahaha

    Kepada adik-adik yg sedang menunggu keputusan inikoz doakan moga mendapat keputusan yg cemerlang…

Leave a Reply

Your email address will not be published.