Senarai Pemenang Cabutan Bertuah Yanmieonline.com

Salam semua, terima kasih pada yang sudi join Cabutan Bertuah Yanmieonline.com, terima kasih jugak atas sokongan anda kepada saya. Berikut dibawah Senarai Pemenang Cabutan Bertuah Yanmieonline.com yang telah dicabut menggunakan random.org

cabutan bertuah yanmie

Tahniah kepada pemenang diatas, saya pun tak cek lagi siapa pemenang-pemenang tersebut, untuk menyemak nombor bertuah anda, boleh pergi ke link dibawah.

Senarai Peserta Cabutan Bertuah Yanmieonline.com

Pemenang akan menerima 1 box macaron, sila tebus hadiah anda dengan menghantar butiran ke alamat email yanmie82@gmail.com menggunakan format dibawah.

Nama Penuh :

Alamat untuk penghantaran hadiah :

No Tel :

Url Blog:

Pada yang tidak berjaya, jangan kecewa, insyaallah lepas ini sekiranya dimurahkan lagi rezeki saya akan buat lagi contest diblog ini, terima kasih atas sokongan anda semua, anda tak dapat hadiah tapi anda dapat backlink dari saya ^_____^

– Sekiranya pemenang yang tidak menuntut hadiah dalam masa 5 hari, hadiah tersebut akan di random semula untuk diberikan pada pemenang yang lain, sekian!

.

– Tahniah!

You Might Also Like

58 Replies to “Senarai Pemenang Cabutan Bertuah Yanmieonline.com”

      1. @yanmie, hehehe seronok ar kak yan sbb sy kalau join contest tak penah nk menang..rasa nyampah plak nk join contest lagi tau hahaha…boleh plak macam tu kan weee 🙂

          1. @yanmie, hehehe insyaallah kak yan, nanti kita cuba ekk (tamak btol, sini komen kat fb komen gak hahaha ) ok2 nanti kita try..blog kita pun nama jer dh lama berblog..tapi yg nuff n follower semua baru, tu pun sbb puan bee yg ajor..kalau tak..sampai skrg tak da benda tu semua weee…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge