Belajar Mengaji Bersama Aiman

Salam, Aiman balik dari tadika tadi kemain seronok lagi, mana taknya dia dapat beg baru, buku baru dari tadikanya Little Caliphs, so ok alang-alang dia tengah rajin tu, saya rekodkan video Aiman, jomΒ Belajar Mengaji Bersama Aiman hihiihi

Video rekod guna ipad2, cun jugak rekod guna ipad2 nie ^____^

Thanks Teachers Little Caliphs Bandar Puteri Klang ^____^

.

– Ini tahun ke 2 Aiman di Tadika Little Caliphs

Comments

  1. kecik2 kenalah di latih belajar mengaji…tapi janganlah berhenti separuh jalan…kalau boleh biarlah mengaji alqursan sampai besar ..sampai berkahwin…boleh la teruskan mengajarkan anak pulak..hik3

  2. apa ni ibu?

    nasib baik ibu tahu…buatnya tgk record tu panik sampai terlupa dh kena edit blk video tu…syabas ibu yan…
    nanti aiman bleh ler ajar haziq plak.

    *tetiba rasa tak sabar tunggu baby keluar plak.

  3. comelnyer… dah panadi mengaji dah aiman… hehehe.. bgus btul sekolah tu siap bg beg baru lg.. bgus bgus.. ciri ciri anak yg soleh..

          1. @yanmie, haha yg bestnya , kawan kay nak jual ipad , dia duk pujuk bee suruh ambik ,

            bee tk minat dan tk rasa nak pakai ipad pun .. kenapa tah .. last bg alasan tunggu free tu dulu hahaha

  4. Pingback: ?? eiyDa ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.