Salam, gambar semalam sebenarnya ni, haziq kemain lagi Bestnya Dia Makan Grilled Chicken Wings huhuhu, telan air liur tengok dia makan, bukan saya tak makan pun ayam tu , cuma saya tak boleh makan part sedap tu “Chicken wings” tu wuwuwuwu saya makan isi ayam je yang bahagian dada tu, but oklah boleh makan dari tak boleh makan kan.

Grill Chicken Grill

Fuh…fuhhhhh tengok tu, terliur tak? hahahahhaaaa, itulah part ayam yang paling nikmat saya makan, tapi saya kena lupakan demi Projek Besar saya hehehe, wish me luck yea ^____^

Grill Chicken Grill

Fuhhhhh haziq gigit tang lemak tu, phewww~ sedap!!

Grill Chicken Grill

wuwuwuwu comot-comot Haziq makan, sampai kehidung ngeh..ngeh….

.

– Seminggu 3 kali buat  menu ni, nak resepi kat SINI ^____^