Income Tahun Lepas

Salam, pembakar semangat untuk diri sendiri, bawah niΒ Income Tahun Lepas yang saya dapat dari Innity, tahun sebelumnya pun ada tapi tak banyak, sikit je. yang bawah ni tahun lepas punya, itupun ada bulan-bulan yang saya tak pasang iklan tersebut, ikut mood, now biar iklan tu kekal kat blog heheee.

innity tahun lepas

RM 10,107.36 untuk tahun lepas, saya percaya ramai lagi kawan-kawan yang lain berjaya menjana lebih dari yang saya dapat diatas.

Syukur alhamdulillah pada mulanya menulis blog sekadar hobi, tak sangka pulak boleh dijadikan ruang untuk mendapatkan pendapatan sampingan, nak tahu saya bayar duit pinjaman belajar adalah hasil dari duit innity yang saya terima setiap bulan, dulu memang suami yang tolong bayarkan, sekarang duit yang suami bagi saya simpan hehehe.

Buat duit secara online tidak susah sebenarnya kalau kena cara, tapi ingat yang penting biarlah ianya secara bersih, nanti rezeki yang kita dapat pun berkat, tak gitu?, saya dah pernah cashout 3kali income adsense, infolinks, nuffnang, advetorial di blog ini (semuanya saya pernah entrykan diblog ini), kalau saya boleh kenapa tidak anda? ewahhhh ^____^

.

– Belum total lagi dengan adsense, infolinks, nuffnang dan advertorial, Senyummmm ^_____^

You Might Also Like

91 Replies to “Income Tahun Lepas”

  1. Saya sudah menulis blog sejak tahun 2008 lagi belum pernah merasa se-sen pun dari pendapatan internet. Melihat hasil pendapatan pasif Yanmie memberikan saya motivasi. Tanniah kepada Yanmie membuktikan menulis blogging boleh menjana pendapatan bukan omong kosong. πŸ™‚
    akubiomed recently posted..Ops Ulat Buku Rawang ke 2My Profile

    1. @akubiomed, terima kasih, betul tu siapa kata dengan berblogging tidak mendatangkan faedah dan hasil, sekiranya kita gunakan dengan betul dan berusaha isyaallah ada ibalannya πŸ˜€

      bukan omong kosong lagi, kalau saya boleh AB pun mesti boleh πŸ˜€
      yanmie recently posted..Lasagna Sedap!My Profile

  2. Pingback: kulanz
  3. Pingback: Merpati Putih
  4. Pingback: Lal Azmi
  5. Pingback: yanmie
  6. Pingback: yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge