Kalaulah ada anak dara kan best

Salam,Β Kalaulah ada anak dara kan best, gambar bawah ni gambar bersama anak dara PuanBee.com, cantik-cantik ketiganya, anak beliau semuanya gegirl, macam saya dua-dua boy, PuanBee kata kena curi sudu kat rumah orang yang ada anak lelaki baru dapat anak lelaki, maknanya lepas ni kalau sudu kat rumah saya banyak hilang, tu PuanBee punya keje, curi sudu kat rumah saya HAHAHAHAHA.

Gambar bawah cahaya lampu hhuhuhu

bersama anak-anak puanbee.com

Anak-anak dara PuanBee.com, semalamΒ Dating Dengan Puanbee.com Di KLCC

jangan ambil serius pasal kes curi sudu tu ye, tu orang tua-tua yang cakap, tapi semua tu rezeki Allah, kita terima dengan besar hati.

–Β Ok saya pun nak curi sudu kat rumah PuanBee, kot-kot boleh dapat baby gegirl pulak HAHAHHAHA

Comments

  1. hehe.. anak dara lagi susah nak jaga.. :p
    saya nak anak lelaki.. harap no2 nanti dpt la baby boy plak.. tapi tak tahu la bila nak dpt no2 tu.. πŸ˜€

  2. salam..
    ermm..saya ada 2 anak dara
    paling besar dah 17 tahun..
    kalau hilang sudu mahal di
    rumah lepas nih tahu dah..
    tuduh orang yang tak de anak
    pompuan..he he..(nakal)

  3. Pingback: Merpati Putih
  4. salam…

    wah g dating mak2 dara ni..hehe

    pasni pon sy nak g curi jgk la..tp bukan curi sudu tau kak yan..tapi curi lipstick..bedak..mascara..bulu mate palesu(yg ni untuk mata tambahan la ye..hehe)sebab sy pon boy da 2 org nak tambah girl pulak..dpt sorang pon jd la..jd pembantu dapor!!

  5. ada org kata tukar senduk. dulu aku pernah buat. akk tu dpt anak lelaki. aku lak tak dpt pun ank pompuan…
    tapi..
    rezeki tak ke mana.. finally dpt gak gegirl hihihi!!
    boleh la yan tukar senduk ngn PB..

    1. @puanbee, bagi takleh bee, kena curi baru jadik kan? hahahhahahaa, oh tukar sejam boleh je bee, sehari tu kang anak yang melalak kang, anak tak melalak tp mak yang melalak hahahahhaa πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.