Lawak!! Ingatkan Ibu Je

Ya allah lawaknyeeeeee, time publish entry ni, kami singgah di Genting Sempah untuk makan malam, tetiba haziq ckp “ibu, tengok kasut adik ni”, HAHAHAHA saya, suami dan aiman gelak mengekek hahahahaa, lepas tu pergi ke kereta semula tukar selipar, haziq malu macam tu, see budak-budak pun tau malu haha

Ok Haziq sayang, ingatkan ibu je pernah macam situasi haziq tu, hahahhaa mujur juga time ibu salah pakai kasut time tu ibu pakai abaya hikhik so kasut tak nampak kahkahkah

– Next time jangan letak kasut/selipar banyak2 dalam kereta hahahaa

Posted with WordPress for BlackBerry.

You Might Also Like

24 Replies to “Lawak!! Ingatkan Ibu Je”

  1. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge