Lawak!! Ingatkan Ibu Je

Ya allah lawaknyeeeeee, time publish entry ni, kami singgah di Genting Sempah untuk makan malam, tetiba haziq ckp “ibu, tengok kasut adik ni”, HAHAHAHA saya, suami dan aiman gelak mengekek hahahahaa, lepas tu pergi ke kereta semula tukar selipar, haziq malu macam tu, see budak-budak pun tau malu haha

Ok Haziq sayang, ingatkan ibu je pernah macam situasi haziq tu, hahahhaa mujur juga time ibu salah pakai kasut time tu ibu pakai abaya hikhik so kasut tak nampak kahkahkah

– Next time jangan letak kasut/selipar banyak2 dalam kereta hahahaa

Posted with WordPress for BlackBerry.

Comments

  1. saya pun pernah pakai macam ni.. masa balik dari masjid solat jumaat kasut hilang, kena la tunggu sampai semua org dah balik tgk kasut2 yg tinggal.. hehe

  2. Baru-baru ntah macamana abang Along(anak saya) boleh terlupa pakai selipa ketika memasuki kereta. Apa bila singgah kedai mamak dia mengadu selipar hilang jadi emaknya ada selipar lebih terpaksa pakai walaupun macam bapak kapal besarnya. 🙂

  3. Pingback: Merpati Putih
    1. @zulkbo, hahahahaa tulah agaknya takut kena tinggal, pakai dan je, sedar2 sampai kat kedai makan tu tengok selipar tak sama..hahahha serius kelakar, dah ler kaki kecik comel haahhahahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.