Mandi Kolam Di Presint 9 Putrajaya

Salam, hiks yeay dah tukar themes jugak akhirnya, oklah tak nak cerita pasal themes, korang komen jelah nanti kat bawah ni ye, hikhik, nak cerita pasal Mandi KolamΒ hari tu, seronok sangat dapat bawa anak-anak Mandi Kolam Di Presint 9 Putrajaya, last mandi manda hari tu masa pergi Desa Waterpark.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Yeehaaaa aksi terlampau dari Aiman heheee, air tu paras lutut je, yelah kolam untuk kanak-kanak, orang dewasa boleh je teman anak mandi, tapi jangan lebih dari anak dah ler hehehe.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Tengoklah 2 beradik ni kemain happy lagi, tengok diorang happy kami mak pak pun turut happy sama.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Aiman memang enjoy sangat hari tu, dia ni memang minat nak belajar berenang, hari tu pergi wet World Shah Alam dan Desa Waterpark ajar dia berenang, tapi payah sikit sebab badan berat, agak susah nak apungkan badan heheee, but oklah boleh sikit-sikit.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Aiman menyelam ^____^

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Haziq biasanya takut dengan air tau, tapi hari tu sampai tak perasan yang haziq dah masuk dalam air hahaha, agaknye teruja tengok ramai budak-budak yang lebih kurang sebaya dengan dia duk dalam air tu kot, kalau nak tau haziq ni memang takut dengan air, kalau bawa pergi mandi manda memang dia taknak masuk dalam air, orang lain dah abis seronok mandi, dia baru nak mandi (baru nak rasa seronok) -..-“.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Haziq bersama sepupu

– Seronok tengok anak-anak tersenyum riang πŸ˜€

Comments

  1. kolam orang dewasa kat presint 9 tu pon ada gak. atas tu je..masuk kena bayar RM 2. kat presint 11 pon ada gak. yg tu ada untuk dewasa dan kanak2…kat situ lagi best kot…presint 6 tak pernah pergi lak…hee

    1. ha ye betul2 kat atas tu pun ada kakipar kata, cuma takde naik hari tu so tak tau macam mana keadaannya, diorang kata siap ada gym ye kat atas tu?

    1. kolam orang dewasa ada kat presint 6, masuk kena bayar hehee, ni tengok anak-anak je mandi tu pun dah seronok sangat, tp kalau dapat mandi sama2 mesti best hehehe πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.