My Famous Amos – Resepi Famous Amos Cookies

yanmie 49

Salam, hiks ni pertama kali saya buat cookies, mulanya Aiman nak makan cookies, malas pulak nak beli yang kat luar tu, so gigihkan diri menggoogle resepi, ok cun resepi ada, bahan pun takde yang pelik-pelik hihihi, layan My Famous Amos ^___^

my famous amos

Resepi saya ambil dari myresepi, nak buat takdelah susah mana pun, kejap je, nak bakar pun tak lama dalam 15-20 minit je dalam suhu 200 darjah.

my famos amos

Intai dari dalam Oven kehkehkeh tak sabar nak tunggu My Famous Amos tu siap hikhik

.

.

.

Tadddaaaaaa ^_____^

My Famous Amos

Serius saya tak makan pun cookies ni, tapi tengok pada rupanya memang sedap ni, hihihi anak-anak tak berhenti makan, Aiman kata “Ibu boleh tak abang nak bawa pergi sekolah besok?”, hikhik tu maknanya sedaplah kot kan ^___^, tukang rasa masakan saya belum balik, tapi kalau anak-anak boleh telan makan tak berhenti itu maknanya sedap hehehe

My Famous Amos

Close Up hikhik…ada gaya macam Famous Amos yang mahal tu tak? ihikkkk

Klik untuk melihat Resepi Famous Amos Cookies

.

– Punyalah tahan godaan, sampai tak rasa langsung cookies ni heehehe ^___^

49 thoughts on “My Famous Amos – Resepi Famous Amos Cookies

  1. Pingback: rosnita ?
  2. Pingback: yanmie
  3. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply to Nur Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Penipuan Perniagaan Online Internet - Beli Handphone Tapi Dapat Lesung Batu

Salam, haishhh apalah nasib yang menimpa seorang pekerja swasta yang membeli hadphone melalui Perniagaan Online Internet, beliau membeli handphone bernilai RM3,250 tapi yang beliau dapat bukanlah handphone tetapi Dapat Lesung Batu pulak huhuhuhu, lesung batu ye kawan-kawan, kot-kot ada yang tak kenal lesung batu, saya upkan kat bawah ni hihihi Gambar […]

Subscribe US Now